Eromână.ro este site-ul, care te ajută în momentele grele ale vieții. Știm că examenul de Bacalaureat este stresant, mai mult din pricina percepției despre el. Îmi amintesc că mă amenințau profesorii că nu  voi intra în Bacalaureat. În clasa a xi-a mi-am descoperit pasiunea pentu limba și literatura română, apoi am participat de două ori la olimpiadă. Pasiunea pentru acest domeniu a devenit atât de mare că mi-am dorit să studiez la Faculatatea de Litere. În anul 2016, mi-am deschis un canal de youtube: eromână se numește acum. Primul canal de youtube din România dedicat examenului, îmi amintesc primele live-uri., sute de elevi, emoții, bucurie. An de an sunt alături de elevi și asta îmi dă un sens. Anul acesta, pe lângă materialul gratuit, am pregătit câteva produse create din inimă pentru a ajuta elevii să promoveze examenul.

      E-book-ul pentru Bacalaureat: TOATA MATERIA PENTRU BACALAUREAT -+bonus pachet video

 

Sigur ai căutat pe internet materia pentru Bacalaureat și ai găsit multe contradicții. Mai ales că structura este schimbată din anul 2018 și multe cărți/cursuri nu sunt actualizate. Am utilizat toată experiența mea acumulată în mii de ședinte de pregătire și am creat un e-book cu toată materia pentru bac. Ai noțiuni pentru subiectul 1 și 2, rezolvări concrete. Cel mai important este că găsești eseurile actualizate, toate cele trei posibilități.  Află mai multe detalii:

 

Cursul pentru Bacalaureat

   Dacă esti o fire care învață auditiv, sau vizual, avem soluția. Poate consideri că nu e sufiecient să citești eseurile, vrei pe cineva sa le explice, să te îndrume. Am soluția, un super curs pentru Bacalaureat la un super pret. Acest curs este complet și vine cu două variante de acces. Poti cumpăra o singură dată și ai acces la videoclipuri de calitate superioară, eseuri, rezolvări concrete, conținut actualizat, ori poti alege și varianta care în plus îți oferă ședinte alături de mine. Acolo, te voi ghida și voi avea grijă să atingi cea mai bună versiunea a ta.

Detalii aici:

 

 

 

 

Meditații

Vrei pe cineva să fie alături de tine invidual. Ofer și meditații pentru toate examenele naționale. Contactează-mă completând formularul:

Ghidul pentru Evaluarea Națională

https://payhip.com/b/2Q8JT

 

 

Grupul de facebook: