Produsele digitale eromana.ro-Cheia spre succes!

Îți oferim o gamă diversificată de produse digitale, create cu minutiozitate, care să te conducă spre promovarea examenelor.

 

Cursul pentru Bacalaureat este soluția, care îți oferă acces nelimitat la o gamă largă de conținut pentru examenul de Bacalaureat la română. Este un produs complet, lucrat și validat de elevii care l-au achiziționat. Totodată, ai posibilitatea de a testa acest produs, accesand câteva conținuturi în mod gratuit. Totodată, poți alege varianta de produs care ți se potrivește

 

 click aici

Ghidul pentru Evaluare Nationala

 

Mi-am dorit demult să realizez „Ghidul pentru Evaluarea Națională la Limba și Literatura Română.”

Am cercetat toate materialele de pe piață și nu am fost niciodată încântat. Multă teorie cu un limbaj greoi, cerințe, care nu sunt în programa actuală. Multe cărți bulversau copiii. Lucrând cu elevii de gimnaziu, am început să fac niște sinteze cu un limbaj adaptat lor. Încet, încet a luat ființă dorința de a crea acest ghid.

Ghidul acoperă toate cerințele, totodată oferă posibilitatea de a accesa platforma pentru evaluare unde elevul are acces la teste online, rezolvări de simulări, videoclipuri explicative. Se plătește o singură dată.

 

 

 

Meditații

Vrei pe cineva să fie alături de tine invidual. Ofer și meditații pentru toate examenele naționale. Contactează-mă completând formularul:

Pretul este de 100 de lei ședința!

De asemenea îmi poti scrie pe whats up: 0721006466

 

 

Grupul de facebook: