Super reduceri de sărbători!

 

   Eromână.ro este site-ul, care te ajută în momentele grele ale vieții. Știm că examenele  sunt stresante, mai mult din pricina percepției despre el. Îmi amintesc că mă amenințau profesorii că nu  voi intra în Bacalaureat. În clasa a xi-a mi-am descoperit pasiunea pentu limba și literatura română, apoi am participat de două ori la olimpiadă. Pasiunea pentru acest domeniu a devenit atât de mare că mi-am dorit să studiez la Faculatatea de Litere. În anul 2016, mi-am deschis un canal de youtube: eromână se numește acum. Primul canal de youtube din România dedicat examenului, îmi amintesc primele live-uri., sute de elevi, emoții, bucurie. An de an sunt alături de elevi și asta îmi dă un sens. Anul acesta, pe lângă materialul gratuit, am pregătit câteva produse create din inimă pentru a ajuta elevii să promoveze examenul.

      Pachetul bac premium-Absolut toata materia pentru bac- eseuri, clipuri video, sabloane, teste online.

Sigur ai căutat pe internet materia pentru Bacalaureat și ai găsit multe contradicții. Mai ales că structura este schimbată din anul 2018 și multe cărți/cursuri nu sunt actualizate. Am utilizat toată experiența mea acumulată în mii de ședinte de pregătire și am creat un material cu toată materia pentru bac. Ai noțiuni pentru subiectul 1 și 2, rezolvări concrete. Cel mai important este că găsești eseurile actualizate, toate cele trei posibilități.  Află mai multe detalii:

 

 

Curs live Teste de antrenament- Rezolvare live

 

Antrenamentul este calea spre reușită. E bine să fii pregătit din timp pentru confruntarea cu examenul de Bacalaureat pentru a ieși victorios. Majoritatea se axează asupra celui de al treilea subiect, ignorând primele două. În cadrul sedintelor vom discuta detaliat despre primele două subiecte, fără a ignora subiectul 3. Prima sedință este gratuită

 

Ghidul pentru Evaluare Nationala

Mi-am dorit demult să realizez „Ghidul pentru Evaluarea Națională la Limba și Literatura Română.”

Am cercetat toate materialele de pe piață și nu am fost niciodată încântat. Multă teorie cu un limbaj greoi, cerințe, care nu sunt în programa actuală. Multe cărți bulversau copiii. Lucrând cu elevii de gimnaziu, am început să fac niște sinteze cu un limbaj adaptat lor. Încet, încet a luat ființă dorința de a crea acest ghid.

Ghidul acoperă toate cerințele.

 

Curs live Evaluare Nationala- Teste de antrenament

 

Meditații

Vrei pe cineva să fie alături de tine invidual. Ofer și meditații pentru toate examenele naționale. Contactează-mă completând formularul:

Pretul este de 100 de lei ședința!

De asemenea îmi poti scrie pe whats up: 0721006466

 

 

Grupul de facebook: