Bun venit în universul eromană.ro. Pe lângă tot materialul gratuit de pe site, am decis să oferim cele mai bune produse digitale, la un preț cu mult mai mic decât ar costa.

 

Produsele digitale eromana.ro-Cheia spre succes!

Îți oferim o gamă diversificată de produse digitale, create cu minutiozitate, care să te conducă spre promovarea examenelor cu nota dorită.

 

Cursul pentru Bacalaureat este soluția, care îți oferă acces nelimitat la o gamă largă de conținut pentru examenul de Bacalaureat la română. Este un produs complet, lucrat și validat de elevii care l-au achiziționat. Acest produs contine videoclipuri recapitulative, eseuri, teste rezolvate, teste online, practic toată materia.

De asemenea, poti opta pentru varianta care ți se potrivește.

 

 click aici curs eromana

 

Continut gratuit demo click aici

Îți dorești un fișier pdf downloadabil care să conțină toată materia pentru bac?

click aici eseuri

Îți dorești o recapitulare live și totodată acces la eseuri, am pregătit un pachet special:

detalii

Ghidul pentru Evaluare Nationala

 

Mi-am dorit demult să realizez „Ghidul pentru Evaluarea Națională la Limba și Literatura Română.”

Am cercetat toate materialele de pe piață și nu am fost niciodată încântat. Multă teorie cu un limbaj greoi, cerințe, care nu sunt în programa actuală. Multe cărți bulversau copiii. Lucrând cu elevii de gimnaziu, am început să fac niște sinteze cu un limbaj adaptat lor. Încet, încet a luat ființă dorința de a crea acest ghid.

Ghidul acoperă toate cerințele, totodată ofer

ă posibilitatea de a accesa platforma pentru evaluare unde elevul are acces la teste online, rezolvări de simulări, videoclipuri explicative. Se plătește o singură dată.

 

 

 

Școala de vară:

Meditații

Vrei pe cineva să fie alături de tine invidual. Ofer și meditații pentru toate examenele naționale. Contactează-mă completând formularul:

Pretul este de 100 de lei ședința!

De asemenea îmi poti scrie pe whats up: 0721006466

 

 

Grupul de facebook: