Produsele eromână.ro

Produsele eromana.ro-Cheia spre succes!

 Cu o experiență de peste 8 ani în domeniu, avem onoarea să vă prezentăm produsele noastre digitale,  care garantează corectitudinea informațională, nu nota 10! Doar tu poți obține ce îți dorești, eu vreau să-ți ofer ghidul corect:

Avem pentru tine următoarele variante:

continut gratuit

Achizitionează acum

Detalii:

Cursul pentru Bacalaureat 2024 conține:

 

 

✔️Clipuri video explicative: Fiecare operă literară inclusă în programa de Bacalaureat este prezentată în mod detaliat. Videoclipurile au o durată între 20 și 50 de minute în funcție de complexitatea operei. Aceste videoclipuri sunt concepute pentru a oferi o înțelegere profundă a textelor literare și pentru a clarifica aspectele esențiale conform baremului actual. Totodată sunt tratate și primele două subiecte, oferind detalii despre modul de rezolvare .

✔️Rezolvări și sabloane subiectul 2: În această secțiune am prezentat atât video cât și în scris toate posibilitățiele subiectului 2. Am explicat în detaliu fiecare concept și am integrat rezolvări concrete de cerințe extrase din teste oficiale. Bonus e-book subiectul 2 în format PDF.

✔️Toate eseurile pentru bac în format PDF: Această secțiune presupune regăsirea celor trei tipuri de cerințe, particularitățile operei, particularitatile personajului, relația dintre personaje. Acestea au fost scrise cu baremul în față pentru a nu omite absolut nimic.

✔️Modele de teste rezolvate: Pentru a concretiza toată partea teoretică am integrat cele mai noi simulări județene: simulare Brăila 2024, Alba 2024, Ilfov 2024, Botoșani 2024, Model oficial 2024 etc

✔️Teste Quiz: Pentru a antrena cunoștințele într-un mod interactiv și captivant, platforma noastră oferă teste quiz care testează competențele și ajută elevii să-și consolideze în mod activ învățarea. Sunt incluse teste care acoperă toată materia pentru bac,

✔️Repere teoretice curente literare

✔️Texte argumentative-Această sectiune prezintă teoria textului argumentativ + în jur de 10 rezolvări concrete menite să ofere o direcție clară de abordare elevului

✔️10 idei esențiale fiecare operă-această secțiune sintetizează toate operele literare

✔️explicații subiectul 1

✔️Bonus- Un pdf cu teste de antrenament propuse de către noi!

Partea bună este că achiți o singură dată și ai acces la conținut nou adăugat permanent! Unic în România!

Acest pachet digital este soluția la căutările tale!

 

Fii parte din povestea noastră!

Acum, îți oferim o ocazie unică: reduceri speciale la Pachetul Premium pentru Bac, plus un bonus extraordinar! În plus față de accesul la cele mai bune resurse educaționale, vei primi și două sesiuni exclusive live pe Discord, unde vom recapitula cele mai importante noțiuni pentru examen.

Nu lăsa această șansă să treacă pe lângă tine! Investește în succesul tău!

Mai avem pentru tine:

dacă nu dorești cursuri video, teste online, teste de antrenament rezolvate

Acest pachet conține toată materia în pdf, document care se regăsește și în pachetul anterior.


Cumpără acum

 

 

 

Curs live Teste de antrenament- Rezolvare live

 

Antrenamentul este calea spre reușită. E bine să fii pregătit din timp pentru confruntarea cu examenul de Bacalaureat pentru a ieși victorios. Majoritatea se axează asupra celui de al treilea subiect, ignorând primele două. În cadrul sedintelor vom discuta detaliat despre primele două subiecte, fără a ignora subiectul 3. Prima sedință este gratuită

 

Ghidul pentru Evaluare Nationala

 

Mi-am dorit demult să realizez „Ghidul pentru Evaluarea Națională la Limba și Literatura Română.”

Am cercetat toate materialele de pe piață și nu am fost niciodată încântat. Multă teorie cu un limbaj greoi, cerințe, care nu sunt în programa actuală. Multe cărți bulversau copiii. Lucrând cu elevii de gimnaziu, am început să fac niște sinteze cu un limbaj adaptat lor. Încet, încet a luat ființă dorința de a crea acest ghid.

Ghidul acoperă toate cerințele.

 

Curs live Evaluare Nationala- Teste de antrenament

 

Meditații

Vrei pe cineva să fie alături de tine invidual. Ofer și meditații pentru toate examenele naționale. Contactează-mă completând formularul:

Pretul este de 100 de lei ședința!

De asemenea îmi poti scrie pe whats up: 0721006466

 

 

Grupul de facebook:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *